П`ятниця
17.05.2024
05:16
Можна знайти:

 

Вхід на сайт
E-mail:
Пароль:
Пошук
                    
Наше опитування
Хто ви?
Всього відповідей: 427
Вкотакті

Головна » 2015 » Грудень » 20 » ЗВІТ про участь в всеукраїнській благодійній акції «Миколай про тебе не забуде»
19:28
ЗВІТ про участь в всеукраїнській благодійній акції «Миколай про тебе не забуде»

Зовсім скоро ми будемо зустрічати Новий 2016 Рік. Напередодні, новорічного свята весь світ відзначить День Святого Миколая.

19 грудня, у Нікополі відбудеться благодійна акція «Миколай про тебе не забуде» — щорічна благочинна акція, завданням якої є зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

Акція започаткована у Львові в 2001 році та проводиться щорічно по всій території України напередодні Дня Св. Миколая.  

Організація «Активна молодь Нікополя» в цей день стають помічниками Святого Миколая, вже 6-й рік поспіль, дарують святковий настрій діткам з малозабезпечених сімей нашого міста.

Наша мета допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая у багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Тому ми як майбутні вчителі та вихователі не могли не приєднатися до цієї акції, бо без позитивної атмосфери в житті дитини не можливо розвивати всебічно творчу особистість.

  

 Під час участі в зборі іграшок, канцтоварів, солодощів та книг студенти нашого училища зібрали більше 15-ти великих пакетів та грошову суму в розмірі 1 167,50 грн.

 

Для підтримки акції організація «Активна молодь Нікополя» створили аукціон побачень та флеш-моб, де також студенти нашого училища прийняли активну участь.

   

Студенти НПУ допомагали у пакуванні та розвозі святкових подарунків дітям з малозабезпечених сімей.

Отже, акція дала змогу подарувати святковий настрій дітям та дорослим, виховала у дітей взаємодопомогу та моральні якості, а студентам насолоду у створенні доброї справи. І на останок щиро дякуємо усім студентам та викладачами, які не залишилися байдужими та взяли участь в акції!

Завдяки вам ідея та бажання стала прекрасною реальністю!   

Переглядів: 705 | Додав: Emmett | Теги: благодійна акція, Миколай про тебе не забуде | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar